Sałatka ziemniaczana mamy
Sałatka ziemniaczana mamy jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 212 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, jajka ugotowane na twardo, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka ziemniaczana mamy, Sałatka ziemniaczana Mama ' s White, oraz Placek ziemniaczany Jo Mama dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym czajniku gotuj ziemniaki we wrzącej osolonej wodzie do miękkości.
Odcedzić i schłodzić. Ziemniaki obrać; pokroić w kawałki. Oddzielić żółtka od białek. Odstawić żółtka na bok. Białka posiekać i dodać do ziemniaków z cebulą.
W małej misce, zacieru żółtka. Wymieszać z majonezem, mlekiem, octem, musztardą, cukrem, solą i pieprzem.
Polać ziemniakami; dobrze wrzucić. W razie potrzeby dostosuj przyprawy. Łyżka do miski.
Dekoruj plastrami jajka i papryką. Schłodzić do podania.