Sałatka ziemniaczana czerwona, biała i niebieska

Sałatka ziemniaczana czerwona, biała i niebieska
Czerwona, biała i niebieska Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś jajka ugotowane na twardo, cebulę, ziemniaki fingerling i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana czerwona, biała i niebieska, Czerwony Biały Niebieski Ziemniaczana Sałatka Jajeczna, oraz Czerwono - biało-niebieska Sałatka ziemniaczana.

Instrukcje

1
W rondlu umieść fingerling i czerwone ziemniaki; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić; lekko ostudzić.
3
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Niebieskie ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 10 minut lub do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Odcedzić; lekko ostudzić.
6
Dodać niebieskie ziemniaki, cebula, pietruszka, koperek, szczypiorek, i jajka do miski; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
CebulaCebula
KoperKoper
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Połącz ocet i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
8
Wlać mieszaninę ziemniaków; wrzucić delikatnie, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
9
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn