Sałatka Ziemniaczana Beaumont Ranch

Sałatka Ziemniaczana Beaumont Ranch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Beaumont Ranch Sałatka ziemniaczana spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 20 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Mieszanka selera, zielonej cebuli, bitów prawdziwego boczku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Ranczo, Sałatka ziemniaczana dla mamy Ranczo, oraz Sałatka Ziemniaczana Ranczo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
3
W misce ubij razem suchą włoską mieszankę dressingu, ocet estragonowy, wodę i oliwę z oliwek, aż do całkowitego wymieszania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Gorące ziemniaki umieścić w dużej misce i z grubsza, ale dokładnie pokroić nożem stołowym, aż ziemniaki będą w kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać mieszaninę dressing na gorące ziemniaki, wrzucić do herbu, i niech ziemniaki ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Dodać seler, kawałki boczku, ogórek koperkowy i zieloną cebulę do ziemniaków; lekko wymieszać z majonezem, aż wszystkie składniki są dobrze połączone, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KoperkoweOgórki Koperkowe
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos TeriakyiSos Teriakyi
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn