Sałatka ze świeżych owoców z syropem pomarańczowo-imbirowym

Sałatka ze świeżych owoców z syropem pomarańczowo-imbirowym
Sałatka ze świeżych owoców z syropem pomarańczowo-imbirowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 164 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.87 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ananas, kantalupę, syrop pomarańczowo-imbirowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym, Świeże letnie owoce w syropie imbirowo-winnym, oraz Sałatka z owoców tropikalnych z syropem imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kantalupę, truskawki, jagody i ananasa w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
KantalupaKantalupa
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podawać z schłodzonym syropem pomarańczowo-imbirowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia44
Magazyn