Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym
Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jagody, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skomponowana sałatka owocowa z syropem imbirowo-limonkowym, Świeże letnie owoce w syropie imbirowo-winnym, oraz Mieszane świeże owoce z limonką i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 5 minut lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki, stale ubijając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wymieszać ze skórką limonki i pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
3
Połącz ananasa i kolejne 3 składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać syrop na owoce; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego