Sałatka Ze Świeżych Owoców
Sałatka ze świeżych owoców to hor d ' oeuvre, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 1g tłuszczu i w sumie 171 kalorii. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jeśli masz pod ręką zmieloną gałkę muszkatołową, maliny, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Ze Świeżych Owoców, Sałatka Ze Świeżych Owoców, oraz Sałatka Ze Świeżych Owoców.
Instrukcje
Wrzuć owoce do dużej miski. W małej misce wymieszaj składniki dressingu; polej owoce i wrzuć do pokrycia.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Typ Elementu Menu, Gruener Veltliner
Chardonnay, napój alkoholowy i białe wino to świetny wybór na sałatkę owocową. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay]()
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Zrównoważony i złożony, Napa Valley Chardonnay składa owoce z kilku winnic w AVA, łącząc bujną, odważną dojrzałość Doliny Środkowej z bogactwem i głębią Carneros. Jasne, złote owoce otwierają nos, zaokrąglone nutami miodu, karmelu, przypraw do pieczenia i tostów. Odważne wejście cytryn i dojrzałego jabłka rozwija wagę i lepkość, gdy ewoluuje przez usta. Wkład beczki pozostawia wrażenie prawie słodkich migdałów na finiszu.