Sałatka Ze Świeżych Buraków

Sałatka Ze Świeżych Buraków
Sałatka ze świeżych buraków to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 116 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, buraki, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Ze Świeżych Buraków, Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków Ze Świeżym Serem, Prażonymi Pistacjami I Pist.

Instrukcje

1
Umieść buraki w rondlu z wystarczającą ilością wody, aby pokryć o 1 cal; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż buraki są łatwo przebite widelcem, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Tymczasem, gotować boczek w dużym, głęboka patelnia na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół; przenieść boczek na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu do drenażu, zastrzegając kapieli z boczku na patelni. Z grubsza posiekać boczek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać osuszone buraki i czerwony chard Szwajcarski do reserved boczek kapie; przykryć patelnię, miejsce na średnim ogniu, i gotować, aż chard jest miękka, 3 do 5 protokół. Wymieszać posiekany boczek i mrożony groszek do mieszanki buraków; kontynuować gotowanie, aż groszek się ugotuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Posypać serem feta, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
5
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn