Sałatka ze świeżego groszku z rzodkiewką, pomidorami i miętą
Przepis świeża sałatka grochowa z rzodkiewką, pomidorami i miętą może być wykonana w około 45 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 73 grosze za porcję. Ta przystawka ma 86 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z moich przepisów wymaga soli, pieprzu, pomidorków koktajlowych i mięty. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Sałatka Orzo z pomidorami winogronowymi i rzodkiewką, Pomidory Ze Świeżą Miętą, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Chutney Miętową Z Rzodkiewkami, Szalotkami I Koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sortuj i umyj groszek; umieść w małym rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej grochu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Połączyć sok, ocet i olej w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Połącz groszek, pomidory i pozostałe składniki w średniej misce.
Mżawka mieszaniny soku na sałatkę, podrzucając do płaszcza. Kryj się i wyluzuj.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.