Sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem pomarańczowo-imbirowym
Sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem pomarańczowo-imbirowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soku pomarańczowego, mielonej gałki muszkatołowej, słodkich ziemniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem pomarańczowo-imbirowym, Sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem pomarańczowo-klonowym, oraz Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków Quinoa z sosem Klonowo-pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, dodać 1/2 cala wody; ciepła do wrzenia.
Umieść ziemniaki w wodzie. Przykryć szczelnie; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Tymczasem w małej misce wymieszaj składniki dressingu z trzepaczką.
W dużej misce połącz ugotowane ziemniaki, pekany i rodzynki; polej ziemniaki sosem. Rzucaj delikatnie.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.