Sałatka ze szpinakiem żurawinowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz żurawinę, mak, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Food.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem i żurawiną, Sałatka Ze Szpinakiem Jabłkowo-Żurawinowym, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Żurawinowo-Sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 roztopić masło w saute ' patelni na średnim ogniu, dodać migdały i mieszać, aż lekko tosty; odstawić migdały do ostygnięcia.2 tosty sezamu w tej samej patelni, a następnie odstawić do ostygnięcia.3
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Składniki sałatki wymieszać.4
3
Wymieszać składniki dressingu i wymieszać ze składnikami sałatki tuż przed podaniem.