Sałatka ze szpinakiem z wiśniami i boczkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki ze szpinakiem z wiśni i boczku. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 409 kalorii, 13g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, ocet szampański, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Sałatka Ze Szpinakiem Wiśniowym, oraz Sałatka ze szpinakiem i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż będzie chrupiący, około 10 minut.
Odcedzić na ręcznikach papierowych i rezerwy tłuszczu boczku.
Umieść szpinak, wiśnie, ocet,olej, sól i 2 łyżki. zarezerwowany tłuszcz boczku w misce do serwowania; wrzucić do płaszcza.
Posypać kawałkami boczku i udekorować serem.