Sałatka ze szpinakiem jagodowo-pomarańczowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ze szpinakiem z jagodami i pomarańczą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 124 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, pomarańcze, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Jagodowym, Sałatka Ze Szpinakiem Jagodowym, oraz Sałatka z jagodami, kurczakiem i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z folią. W małej misce wymieszaj orzechy pekan i syrop, aż orzechy pekan będą dobrze pokryte.
Orzechy pekan rozprowadzić na folii.
Posypać 1/2 łyżeczki cukru.
Piec 7 do 9 minut, mieszając od czasu do czasu, aż pekan są lekko tosty. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W międzyczasie, w małej misce, ubić sok pomarańczowy, ocet, olej i 2 łyżeczki cukru z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane.
W dużej misce, wrzucić szpinak, jagody i pomarańczowe sekcje.
Wlać sos na sałatkę; wrzucić.