Sałatka ze szpinakiem i zielonymi jabłkami

Sałatka ze szpinakiem i zielonym jabłkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 159 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka jabłka granny smith, ocet jabłkowy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Szpinakowa Z Zielonego Jabłka, Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, oraz Zimowa sałatka Zielona z winegretem z zielonego jabłka.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce ubić razem olej, ocet i musztardę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Szpinak wrzucić z dressingiem, aż będzie równomiernie pokryty, a następnie podzielić szpinak między 4 talerze do serwowania.
Rdzeń jabłko i pokroić go w zapałki.
Posypać ćwierć kawałki jabłka na wierzchu każdej sałatki. Postępuj zgodnie z kawałkami orzecha włoskiego.