Sałatka ze szpinakiem i pieczonymi buraczkami z imbirem Vinaigrette
Szpinak i pieczone buraki Sałatka z imbirem Vinaigrette może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Mieszanka octu ryżowego, imbiru, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem I Pieczonymi Buraczkami Z Imbirem Vinaigrette, Sałatka ze szpinakiem i pieczonymi buraczkami z imbirem Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa z miodowo-imbirowym balsamicznym winegretem i zapiekanymi warzywami #DressingItUp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. zawiń buraki w folię. Pieczemy, aż buraki będą miękkie po przekłuciu szaszłykiem, około 1 godziny 15 minut. Buraki lekko chłodne. Buraki obrać; pokroić w kliny.
Miejsce w średniej misce.
Ubić ocet, olej, sos sojowy i imbir w małej misce, aby dobrze wymieszać. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Dodać czerwoną cebulę i połowę winegret do buraków i wrzucić do blend.
Umieść szpinak w dużej misce.
Mżawka Pozostałe vinaigrette nad; wrzucić do herbu. Ułożyć mieszankę buraczaną na szpinaku.
W porcji: kalorie, 94; tłuszcz całkowity, 7 g; Tłuszcze nasycone, 1 g; cholesterol, 0 mg