Sałatka ze szpinakiem i mandarynką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 254 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka soli, cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Ze Szpinakiem Mandarynka Pomarańczowa, Sałatka ze szpinakiem i mandarynką na słodko, oraz Sałatka szpinakowa z mandarynką i czerwoną cebulą.
Instrukcje
1
Wymieszać ocet, cukier, wodę, masło i sól razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż cukier rozpuszcza się i mieszanina jest bulgotanie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Masło
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
3
Ubij jajko do dressingu; powrót rondel na małym ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Połączyć szpinak, grzyby, mandarynki, migdały, boczek, czerwone krążki cebuli, i grzanki w dużej misce; wlać sos na sałatkę. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki
Grzyby
Cebula Czerwona
Grzanki
Migdały
Szpinak
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego