Sałatka Ze Szpinakiem I Komosą Ryżową Z Fetą I Koperkiem
Sałatka ze szpinakiem i komosą ryżową z Fetanem i koperkiem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Spróbuj Tarta fetanowo-koperkowa z cytrynową sałatką szpinakową, Sałatka ze szpinakiem i fetą Quinoa, oraz Szpinak, Fetan I Koperek dla podobnych receptur.