Sałatka ze szpinakiem i grzybami
Sałatka ze szpinakiem i grzybami to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Grzybowym, Sałatka Ze Szpinakiem Grzybowym, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Pokruszyć i odstawić. Rezerwa 2 łyżki tłuszczu boczku.
Umieścić jajka w rondlu i przykryć całkowicie zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i pokroić w kliny.
Powrót 2 łyżki tłuszczu boczku na patelnię, wymieszać z cukrem, octem, wodą i solą. Trzymaj ciepło.
Umyć i usunąć łodygi ze szpinaku, dokładnie osuszyć i rozbić na kawałki w salaterce.
Wlać ciepły opatrunek i wrzucić, aż pokryte.
Górna sałatka z pieczarkami i boczkiem, udekoruj jajkiem.