Sałatka ze szpinakiem i gruszką na ciepło z sosem z boczku

Sałatka ze szpinakiem i gruszką na ciepło z sosem z boczku
Ciepła sałatka ze szpinakiem i gruszką z sosem bekonowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 119 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z gruszek, koziego sera i szpinaku z ciepłym sosem Klonowo-bekonowym, Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść szpinak w dużej misce.2 boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.3
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Usuń do ręcznika papierowego, aby osuszyć.4 wyrzucić wszystkie, ale 3 łyżki kapieli boczku z patelni.5
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać olej do kapieli na patelni i ciepła.6
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę; gotować do miękkości, o 3 protokół.7 wymieszać z octem, musztardą, cukrem, solą i pieprzem.8 doprowadzić do wrzenia.9
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Zdjąć z ognia.10
6
Do szpinaku dodaj gruszkę.11
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
Wlać gorący sos na szpinak i gruszkę; wrzucić dobrze do herbu.12 pokruszyć boczek i posypać sałatką.13
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn