Sałatka ze szpinakiem i gruszkami z Sherry i Stiltonem
Sałatka ze szpinakiem i gruszką z Sherry i Stilton może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 200 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści szpinaku baby, orzechy laskowe, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Sałatka endywiowa ze Stiltonem, gruszką i orzechami włoskimi, Sałatka Z Gruszek, Przepiórek, Orzechów Włoskich I Stilton, oraz Sałatka z gruszek, Stilton i cykorii z chrupiącymi Kasztanami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni 6 - do 8-calowej na średnim ogniu, mieszać orzechy laskowe często aż złoty pod Skórki, 5 do 10 minut.
Wlać na ręcznik i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Rub orzechy w ręczniku, aby usunąć luźne Skórki. Podnieś nakrętki z ręcznika i rezerwy; Odrzuć Skórki. Grubo posiekać orzechy.
W dużej misce, ubij ocet, olej i musztardę, aby wymieszać.
Gruszki pokroić wzdłuż na ćwiartki i rdzeń; ćwiartki pokroić wzdłuż na cienkie plasterki. Wrzuć plastry do miski i wymieszaj, aby pokryć sosem.
Dodać szpinak i delikatnie wymieszać.
Posypać serem i prażonymi orzechami i delikatnie wymieszać.
Dodać sól i pieprz do smaku.