Sałatka ze szpinakiem i estragonem
Sałatka ze świeżego szpinaku i estragonu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką cukier, estragon, szpinak i kilka innych składników, możesz to zrobić. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka ze świeżego estragonu i soczewicy, Po prostu świeża sałatka ogórkowa z szalotką i estragonem, oraz Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Połącz szpinak, jajko i boczek.
Ubić razem olej, ocet, cukier, sól, estragon i pieprz.
Wlać tyle sos na sałatkę płaszcz; wrzucić i służyć.