Sałatka ze szpinakiem i ciecierzycą
Sałatka ze szpinakiem i ciecierzycą jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, ocet balsamiczny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, Przepis Na Sałatkę Quinoa Z Prażonymi Burakami, Ciecierzycą, Spinakiem Dla Niemowląt, oraz Babeczki Baby Chick dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz posiekany szpinak, ciecierzycę i posiekaną cebulę.
Dodać 1 łyżkę octu balsamicznego i 3 łyżki (3 obroty miski w wolnym strumieniu)oliwy z oliwek extra-virgin. Wrzucić dobrze płaszcz i połączyć. Doprawić sałatkę solą i pieprzem, do smaku.