Sałatka Ze Szpinakiem Bermudzkim
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Sałatka ze szpinakiem Bermudzkim mogłaby być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 330 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, nasiona selera, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Bermudy Wayland Czarne, Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków (Bermudy), oraz Tort rumowy bermudzki z sosem Rumowo-karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć całkowicie zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody i ostudzić. Gdy ostygnie, obrać i posiekać.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Przygotuj dressing w blenderze, łącząc cebulę, cukier, sól, olej, ocet, pieprz, nasiona selera i musztardę Dijon. Zmiksować na gładką masę.
W dużej salaterce, połączyć jajka, boczek, szpinak, grzanki i grzyby. Wymieszać.
Wlać wystarczająco dużo sos na sałatkę lekko płaszcz. Rzucaj i podawaj.