Sałatka ze szpinakiem, awokado i pestkami dyni

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szpinak dziecko, awokado, i sałatka z pestek dyni spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, sól, pestki dyni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem, Awokado I Pestkami Dyni, Awokado Sałatka truskawkowa szpinakowa z sosem makowym, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Z Pestek Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć liście szpinaku i pestki dyni do dużej salaterki.
Połowę awokado, a następnie usunąć kamienie. Łyżka się miąższ na liści sałaty i pestek dyni.
Wymieszać oliwę z oliwek, sok z limonki i skórkę w małej misce.
Dodać sól i trzepaczkę do emulgowania.
Wlać sos na sałatkę, a następnie delikatnie wrzucić wszystko razem za pomocą rąk. Uważaj, aby nie rozgnieść kawałków awokado.