Sałatka ze szparagów pieczonych z Pecorino, cytryną i oliwą z oliwek

Sałatka ze szparagów pieczonych z Pecorino, cytryną i oliwą z oliwek to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka ugotowane na twardo, oliwę z oliwek, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi z cytryną i Pecorino, Szparagi pieczone z brązowym masłem i Pecorino, oraz Prażone Szparagi Z Orzechowym Kremem I Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi ułożyć na dużej patelni z galaretką.
Skropić 1 łyżką oleju, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; dobrze wymieszać. Ułóż szparagi w jednej warstwie na patelni.
Piec w 450 przez 8 minut lub do chrupkiego przetargu, rzucając raz. Lekko schłodzić.
Ułóż sałatę na dużym talerzu. Na wierzchu szparagi i plastry jajek.
Połącz pozostałe 2 łyżki oleju, sok, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu, mieszając trzepaczką.
Mżawka na szparagach i sałacie. Top z serem.