Sałatka ze szparagów i fasoli Garbanzo
Sałatka ze szparagów i fasoli Garbanzo jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, ser monterey jack, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli Garbanzo, Sałatka Z Fasoli Garbanzo, oraz Sałatka Z Fasoli Garbanzo.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Dodać szparagi; gotować 3 min. albo aż będzie krucho.
Odcedzić; szparagi natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie. Całkowicie schłodzić; odcedzić.
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić lekko.
Podawać natychmiast. Lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.