Sałatka ze szparagów, groszku, fasoli i kopru włoskiego

Sałatka ze szparagów, groszku, fasoli i kopru włoskiego
Sałatka ze szparagów, groszku, fasoli i kopru włoskiego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 203 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kopru włoskiego, soli morskiej, grubej soli morskiej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wiosenne zielone Risotto z groszkiem, szparagami i koprem włoskim, Czarna Fasola, Groszek I Szparagi, oraz Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette.

Instrukcje

1
Do kremowego sosu cytrynowo-Szczypiorkowego: w słoiku połącz sok z cytryny i sól. Przykryć pokrywką i wstrząsnąć, aby rozpuścić sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Dodaj śmietanę, szczypiorek i skórkę z cytryny. Wstrząsnąć, aby zmiksować. Smak przypraw. Opatrunek można użyć natychmiast. (Opatrunek przechowywać w lodówce do 1 tygodnia. Wstrząsnąć, aby ponownie wymieszać przed użyciem.) Ale czy się skrzepnie? Biorąc pod uwagę właściwe okoliczności, takie jak dodanie kwasów lub ciepło, każdy produkt mleczny lub śmietankowy będzie się skrzepł (co oznacza, że białko twarogowe koaguluje i tworzy grudki). Im większa zawartość tłuszczu w mleku lub śmietanie, tym bardziej będzie odporna na zsiadanie. Używam lekkiego kremu o zawartości tłuszczu 12%, podobnie jak to się nazywa pół na pół i nigdy nie miałem problemu z zsiadaniem przy dodawaniu soku z cytryny do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Do sałatki: przygotuj 4 duże miski wody z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przyciąć szparagi, odrzucając zdrewniałe końce. Przyciąć porady przetargu na przekątnej do około 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Wytnij Pozostałe łodygi po przekątnej na 3-calowe kawałki.
6
Napełnij garnek do makaronu 3 litrami wody i doprowadzaj do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać grubą sól i kawałki łodygi szparagów. Blansz, odsłonięty, przez 1 minutę. Następnie dodać wskazówki (które będą gotować szybciej) i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół. (Czas gotowania zależy od wielkości i kruchości szparagów.) Natychmiast usuń durszlak z wody, pozwalając spuścić wodę ze szparagów i rezerwując wodę do gotowania. Zanurz szparagi w misce z lodowatą wodą, aby ostygły tak szybko, jak to możliwe, zachowując chrupiącą i jasnozieloną barwę. (Szparagi ostygną w ciągu 1 do 2 minut. Jeśli zostawisz je dłużej, staną się rozmoczone i stracą chrupkość i smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Szparagi odcedzić i owinąć grubym ręcznikiem kuchennym do wyschnięcia. (Nie gotuj ich z góry, bo stracą swoją kruchość.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
9
Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia, dodać fasolkę szparagową, i blanszować, odkryte, aż bardzo miękkie, o 4 protokół. (Czas gotowania zależy od wielkości fasoli.) Natychmiast odsączyć fasolę (ponownie rezerwując wodę do gotowania) i zanurzyć je w drugiej misce z lodowatą wodą, aby ostygły tak szybko, jak to możliwe, zachowując chrupiącą i jasnozieloną barwę. (Fasola ostygnie w ciągu 1 do 2 minut. Następnie zmiękną i zaczną tracić chrupkość i smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Przełożyć fasolę na durszlak, odcedzić i owinąć grubym ręcznikiem do wyschnięcia. (Fasola może być gotowana do 2 godzin wcześniej. Trzymaj je zawinięte w ręcznik i trzymaj w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
11
Przynieś 1 litr wody na wolnym ogniu na dnie parowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12
Umieścić groszek na stojaku do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
13
Umieść stojak nad gotującą się wodą, przykryj i gotuj na parze, aż groszek będzie ugotowany al dente, 1 do 2 minut. Natychmiast odsączyć groszek i zanurzyć je w innej misce z lodowatą wodą, aby ostygły tak szybko, jak to możliwe i zachowują swoją chrupkość i jasny zielony kolor. (Groszek ostygnie w ciągu 1 do 2 minut. Jeśli zostawisz je dłużej, staną się rozmoczone i zaczną tracić chrupkość i smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Odcedzić groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
15
Mandoliną lub nożem szefa kuchni pokrój koper włoski na bardzo cienkie plasterki, wrzucając je do ostatniej miski z lodowatą wodą, aby je chrupać przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
W czasie podawania odsączyć koper włoski, połączyć wszystkie warzywa w dużej misce i wymieszać z wystarczającą ilością sosu, aby pokryć je lekko i równomiernie. Smak przypraw. Ułóż na 4 dużych talerzach obiadowych. Doprawić pieprzem i podawać. 
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn