Sałatka ze szparagów, groszku, fasoli i kopru włoskiego

Sałatka ze szparagów, groszku, fasoli i kopru włoskiego
Sałatka ze szparagów, groszku, fasoli i kopru włoskiego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 203 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kopru włoskiego, soli morskiej, grubej soli morskiej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wiosenne zielone Risotto z groszkiem, szparagami i koprem włoskim, Czarna Fasola, Groszek I Szparagi, oraz Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette.

Instrukcje

1
Do kremowego sosu cytrynowo-Szczypiorkowego: w słoiku połącz sok z cytryny i sól. Przykryć pokrywką i wstrząsnąć, aby rozpuścić sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
2
Dodaj śmietanę, szczypiorek i skórkę z cytryny. Wstrząsnąć, aby zmiksować. Smak przypraw. Opatrunek można użyć natychmiast. (Opatrunek przechowywać w lodówce do 1 tygodnia. Wstrząsnąć, aby ponownie wymieszać przed użyciem.) Ale czy się skrzepnie? Biorąc pod uwagę właściwe okoliczności, takie jak dodanie kwasów lub ciepło, każdy produkt mleczny lub śmietankowy będzie się skrzepł (co oznacza, że białko twarogowe koaguluje i tworzy grudki). Im większa zawartość tłuszczu w mleku lub śmietanie, tym bardziej będzie odporna na zsiadanie. Używam lekkiego kremu o zawartości tłuszczu 12%, podobnie jak to się nazywa pół na pół i nigdy nie miałem problemu z zsiadaniem przy dodawaniu soku z cytryny do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
3
Do sałatki: przygotuj 4 duże miski wody z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Przyciąć szparagi, odrzucając zdrewniałe końce. Przyciąć porady przetargu na przekątnej do około 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Wytnij Pozostałe łodygi po przekątnej na 3-calowe kawałki.
6
Napełnij garnek do makaronu 3 litrami wody i doprowadzaj do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodać grubą sól i kawałki łodygi szparagów. Blansz, odsłonięty, przez 1 minutę. Następnie dodać wskazówki (które będą gotować szybciej) i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół. (Czas gotowania zależy od wielkości i kruchości szparagów.) Natychmiast usuń durszlak z wody, pozwalając spuścić wodę ze szparagów i rezerwując wodę do gotowania. Zanurz szparagi w misce z lodowatą wodą, aby ostygły tak szybko, jak to możliwe, zachowując chrupiącą i jasnozieloną barwę. (Szparagi ostygną w ciągu 1 do 2 minut. Jeśli zostawisz je dłużej, staną się rozmoczone i stracą chrupkość i smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Szparagi odcedzić i owinąć grubym ręcznikiem kuchennym do wyschnięcia. (Nie gotuj ich z góry, bo stracą swoją kruchość.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
9
Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia, dodać fasolkę szparagową, i blanszować, odkryte, aż bardzo miękkie, o 4 protokół. (Czas gotowania zależy od wielkości fasoli.) Natychmiast odsączyć fasolę (ponownie rezerwując wodę do gotowania) i zanurzyć je w drugiej misce z lodowatą wodą, aby ostygły tak szybko, jak to możliwe, zachowując chrupiącą i jasnozieloną barwę. (Fasola ostygnie w ciągu 1 do 2 minut. Następnie zmiękną i zaczną tracić chrupkość i smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Przełożyć fasolę na durszlak, odcedzić i owinąć grubym ręcznikiem do wyschnięcia. (Fasola może być gotowana do 2 godzin wcześniej. Trzymaj je zawinięte w ręcznik i trzymaj w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
11
Przynieś 1 litr wody na wolnym ogniu na dnie parowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
12
Umieścić groszek na stojaku do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
13
Umieść stojak nad gotującą się wodą, przykryj i gotuj na parze, aż groszek będzie ugotowany al dente, 1 do 2 minut. Natychmiast odsączyć groszek i zanurzyć je w innej misce z lodowatą wodą, aby ostygły tak szybko, jak to możliwe i zachowują swoją chrupkość i jasny zielony kolor. (Groszek ostygnie w ciągu 1 do 2 minut. Jeśli zostawisz je dłużej, staną się rozmoczone i zaczną tracić chrupkość i smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
14
Odcedzić groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
15
Mandoliną lub nożem szefa kuchni pokrój koper włoski na bardzo cienkie plasterki, wrzucając je do ostatniej miski z lodowatą wodą, aby je chrupać przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
16
W czasie podawania odsączyć koper włoski, połączyć wszystkie warzywa w dużej misce i wymieszać z wystarczającą ilością sosu, aby pokryć je lekko i równomiernie. Smak przypraw. Ułóż na 4 dużych talerzach obiadowych. Doprawić pieprzem i podawać. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn