Sałatka ze szparagów, fety i kuskusu
Sałatka ze szparagów, Fetanu i kuskusu to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 17g tłuszczu i w sumie 543 kalorii. Za 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką kuskus, pomidory winogronowe, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 74%. Spróbuj Sałatka ze szparagów, Fetanu i kuskusu, Sałatka z kuskusu izraelskiego ze szparagami i fetą, oraz Sałatka Z Kuskusem Z Winogronami I Fetą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Gotuj kuskus zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odłóż na bok i pozwól lekko ostygnąć.
W międzyczasie umieść szparagi w parowniku na 1 cal wrzącej wody i przykryj. Gotuj do miękkości, ale nadal jędrny, około 2 do 6 minut.
Wrzuć szparagi, pomidory i fetę z kuskusem.
Dodaj oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i czarny pieprz i wymieszaj, aby dodać.