Sałatka ze szparagami i zieloną fasolką
Sałatka z zielonej fasoli i szparagów wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka szparagów, fasoli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, Sałatka ze szparagami i zieloną fasolką, oraz Sałatka ze szparagami i zieloną fasolką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Wrzucić kawałki zielonej fasoli i 1 łyżka oliwy z oliwek w misce, aż zielona fasola są równomiernie powlekane; rozprowadzić na blasze do pieczenia.
Fasolkę smażyć w rozgrzanym piekarniku do miękkości, o 10 protokół.
W misce wrzucić kawałki szparagów i 1 łyżkę oleju, aż szparagi będą równomiernie pokryte; rozprowadzić na blasze z częściowo prażoną zieloną fasolką.
Kontynuuj pieczenie mieszanki fasoli i szparagów do miękkości, 10 do 12 protokół.
W dużej misce wrzucić pieczoną zieloną fasolkę i szparagi z czerwoną cebulą, pomidorami koktajlowymi i pietruszką; doprawić koszerną solą i czarnym pieprzem.