Sałatka ze szparagami i zieloną fasolką

Sałatka ze szparagami i zieloną fasolką
Szparagi i zielona fasolka sałatka może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 28 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, Bazyl, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, Sałatka ze szparagami i zieloną fasolką, oraz Sałatka ze szparagami i zieloną fasolką.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 cal wody do wrzenia, dodać sól, a następnie fasolkę szparagową, przykryć i gotować 2 minuty, następnie dodać szparagi i gotować 3 minuty więcej. Jeśli używasz szparagów ołówkowych, blanszuj przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
SzparagiSzparagi
WodaWoda
SólSól
2
Dobrze spuścić i zimne warzywa szokowe w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
3
Odcedzić warzywa na czystych ręcznikach kuchennych do całkowitego wyschnięcia. Cienko pokroić zieloną fasolkę wzdłuż pod kątem; ułóż je razem i uruchom nóż przez nie, tnąc je na kawałki 2-calowe. Szparagi przekrój wzdłuż o połowę, jeśli są grubsze, pozostaw we wrzecionach, jeśli są cienkie, a następnie pokrój włócznie na 2-calowe kawałki pod kątem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
NóżNóż
4
Fasolę, szparagi, 1/2 szklanki pietruszki i cebuli połączyć w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połącz skórkę z cytryny i sok, pozostałe 1/2 szklanki pietruszki i ziół w robocie kuchennym z serem. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i polewamy sałatkę. Pokrojone pomidory przyprawiamy solą i udekorowujemy nimi sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
ZiołaZioła
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn