Sałatka ze szparagami i Portobello
Sałatka z Portobello i szparagami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 231 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby portobello, płatki pietruszki, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj JAJKA PIECZONE Z PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), Sałatka Chipotle Portobello, oraz Sałatka Z Grzybów Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów portobello.
Pieczarki, szparagi i pomidory posmarować oliwą z oliwek. Grilluj grzyby na średnim ogniu do miękkości, 4 do 5 minut na stronę, okazjonalnie obracając.
Grzyby pokroić w cienkie paski; umieścić w średniej misce.
Szparagi grillować na średnim ogniu przez 3 do 4 minut, obracając od czasu do czasu.
Szparagi pokroić na 2 cale długości; dodać do grzybów w misce.
Pomidory grillować, pokroić z boku, na średnim ogniu przez 3 minuty.
Dodać do pieczarek i szparagów i wrzucić do makaronu.
Skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Posypać przyprawami, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Połącz wszystkie składniki w misce i przenieś do hermetycznego pojemnika. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu do 6 miesięcy.