Sałatka Ze Szparagami I Gruszkami

Sałatka Ze Szparagami I Gruszkami
Sałatka ze szparagami i gruszkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz miód Dijon sałatka dressing, gruszka, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Z Czerwonej Sałaty Ze Szparagami, Jagodami I Gruszką, Azjatycka Sałatka z gruszek i grejpfrutów z Sake Granitanem i sorbetem gruszkowym, oraz Beecher ' s Flagship, szparagi i gruszki Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni, przynieść 1/2 W. wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 3-5 minut lub do chrupiącej-miękkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Odcedzić i natychmiast umieścić szparagi w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
4
Odcedzić i osuszyć; pokroić w 1/2 cala. kawałki i odstawić.
5
W dużej misce połącz sok z gruszki i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Dodać cebulę, orzechy włoskie i zarezerwowane szparagi; skropić sosem i wrzucić do herbu. Ułóż sałatę na czterech talerzach sałatkowych; wierzch z mieszaniną szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn