Sałatka ze smażonych ostryg z sosem kawiorowym z Luizjany
Smażona Sałatka z ostrygami z sosem kawiorowym z Luizjany może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 250 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kręcone endywia, mąkę, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Pan pieczeń Louisiana Blackfish z kukurydzą, Krabem i kawiorem, Gulasz z ostryg z kawiorem, oraz Sałatka z łososia, rukoli, kopru włoskiego i buraków z sosem cytrynowym "kawior" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w płytkim naczyniu. Ostrygi zanurz w białkach jaj i zanurz w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar.
Wlać olej na głębokość 2 cali do dużej głębokiej patelni; ciepło na średnim ogniu do 35
Ostrygi smażyć, partiami, 2 do 3 minut lub do czasu zakończenia.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Gorące ostrygi posypać solą.
Wrzucić razem sałatę i olej z orzechów włoskich Vinaigrette w dużej misce. Łyżka Louisiana Caviar Dressing na talerzach do serwowania. Top z mieszanki sałaty i smażone ostrygi.
Przedruk za zgodą mojego Nowego Orleanu, książka kucharska Johna Besa (Andrews McMeel Publishing, 2009).