Sałatka z żurawiną i awokado zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 190 kalorii , 3 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 85 centów za porcję . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką musztardę mieloną, młody szpinak, pestki słonecznika i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 52% . Ta ocena jest dobra. Penne i cukinia wymieszane z pikantnym sosem Shiraz , Avocado Sweet Lassi - How to make Avocado Lassi - Indian Avocado i German Lemon Cake With Cranberry Aka Cranberry Zitronenkuchen są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj pierwsze sześć składników. Stopniowo ubijaj olej; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszaj awokado i sok z cytryny. W dużej misce wymieszaj sałatę rzymską, szpinak, żurawinę, cebulę i mieszankę awokado; skrop 1/2 szklanki dressingu. (Zachowaj pozostały dressing do innego wykorzystania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)