Sałatka Z Żelatyny Owocowo-Orzechowej
Owocowo-orzechowa Sałatka żelatynowa może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten hor d ' oeuvre ma 436 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,77 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką galaretkę, serek śmietankowy, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powie, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 55%. Podobne przepisy to Sałatka Owocowa Żelatynowa, Sałatka owocowa żelatynowa babci, oraz Sałatka Owocowo-Orzechowa.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzej ananasa i sok na średnim ogniu, aż się zagotuje.
Dodaj żelatynę i wymieszaj do rozpuszczenia.
Zdejmij z ognia i wstaw do lodówki, aż częściowo zestali się.
W małej misce zmiksuj pimento ze zmiękczonym twarogiem.
Wymieszaj mieszankę żelatyny i ser śmietankowy, a następnie dodaj bitą śmietanę, orzechy i seler.
Wlać do formy 1 1/2 litra i schłodzić, aż będzie jędrna.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnice Talbott Kali Hart Chardonnay z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysty owocowy wyraz naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujny i żywy. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay pokazać siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które utrzymują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.