Sałatka Z Łososia Z Koperkiem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 43 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Mieszanka pieprzu, kaparów, selera w małych kostkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Łososia Z Koperkiem, Sałatka Z Makaronem Z Łososia, oraz Sałatka z łososia wędzonego z dressingiem Bearnaise.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku.Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową i na folii położyć skórkę łososia.
Łososia skropić olejem, palcami wcierać w równą warstwę i obficie doprawić solą i pieprzem.
Piecz łososia, aż będzie po prostu nieprzezroczysty przez całą drogę lub środek najgrubszej części filetu rejestruje 135 ° F do 60° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 10 do 17 minut.Używając płaskiej szpatułki, aby dostać się między skórę a mięso, podnieś łososia i przenieś go na talerz, pozostawiając skórę za sobą. (W porządku, jeśli łosoś się trochę rozpadnie.) Wyrzucić folię i skórę.
Niech łosoś ostygnie lekko w temperaturze pokojowej, około 5 minut. Przechowywać w lodówce odkryte aż do całkowitego schłodzenia, co najmniej 2 godziny. (Jeśli nie używasz go od razu, przykryj schłodzonego łososia i przechowuj w lodówce do 24 godzin.) Cebulę i ocet wymieszać w dużej, niereaktywnej misce i odstawić na 15 minut.Używając rąk, płatki schłodzonego łososia na kawałki wielkości kęsa i umieścić je w misce z mieszanką cebuli i octu.
Dodaj pozostałe składniki i delikatnie wymieszaj, aby połączyć, uważając, aby nie rozbić zbytnio łososia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać natychmiast lub schłodzić do 4 godzin.