Sałatka z łososia i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 24g białka, oraz 31g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 4,06 USD za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz miód, liście selera, Koper cebulowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś z koprem i sałatką z oliwek, Sałatka z łososia, truskawek i kopru włoskiego, oraz Sałatka z łososia, kopru włoskiego i pomarańczy podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 4 szklanki wody, cukier, 2 szklanki soli i soku z cytryny w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce do zimna, około 30 minut.
3
Dodać łososia; solankę w lodówce, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Wino Woodstock Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay otwiera się przyjemną eklektyczną mieszanką bogatych aromatów gruszek, minerałów i papai, a następnie świeżych smaków azjatyckiego jabłka gruszkowego, cytrusów i owoców tropikalnych z doskonałym kwasem na finiszu. Jak mawiał Mark: "słońce w butelce."