Sałatka z ziemniaków i rukoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 431 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jogurtu, szczypiorku, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Ziemniaków I Rukoli, Tęczowa Marchewka, Słodki Ziemniak I Rukola, oraz Sałatka z łososia, rukoli, kopru włoskiego i buraków z sosem cytrynowym "kawior" .
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj 1 łyżkę soli i tyle wody, aby pokryć przez 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Dusić do przetargu widłowego, o 20 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
3
Umieść jajka w rondlu i dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Odcedzić i przelać do miski z lodowatą wodą. Jajka obrać i posiekać. W robocie kuchennym lub blenderze, proces majonez, musztarda, jogurt, szalotka, czosnek, sok z cytryny, pieprz i pozostałą sól, aż będzie gładka. Ziemniaki pokroić na pół i umieścić w misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Woda
Ziemniak
Szalotka
Musztarda
Czosnek
Pieprz
Jogurt
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Dodać sos i połączyć.
6
Dodać jajka, rukolę i szczypiorek i wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.