Sałatka z ziemniaków i musztardy
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre? Sałatka z ziemniaków i musztardy może być super przepisem do wypróbowania. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 23G tłuszczu i w sumie 360 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka soli i pieprzu, ziemniaków Yukon gold, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj co zrobić z musztardą i do zupy z komosy ryżowej z musztardą i kurkumą, Płaski chleb z kiełbasą i ziemniakami z musztardą, oraz Masowana Sałatka Z Musztardą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Gotuj ziemniaki i czosnek w dużym garnku z osoloną wodą do miękkości, 15 do 20 minut.
Odcedź i ostudź do temperatury pokojowej. Wyrzuć czosnek.
Ubij majonez, ocet, oliwę z oliwek i sambal oelek razem w dużej misce. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Z grubsza posiekaj schłodzone ziemniaki do dużej miski.
Dodaj korniszony, musztardę i mieszankę majonezu. Rzuć do płaszcza. Przykryj i odstaw do lodówki na 1 godzinę. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Merryvale Carneros Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
![Merryvale Carneros Chardonnay]()
Merryvale Carneros Chardonnay
Nasz 2007 Carneros Chardonnay jest skoncentrowany i intensywny w stylu. Aromaty orzechów laskowych, owoców tropikalnych i dojrzałego jabłka otoczone są chrupiącą mineralnością i słodkim tostowym dębem. Wino jest bogate i kremowe z trwałym wykończeniem. Naszą ulubioną parą jest popękany homar z wyciągniętym masłem i świeżą cytryną.