Sałatka z ziemniaków, boczku i szczypiorku
Sałatka z ziemniaków, bekonu i szczypiorku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz boczek, ziemniaki o białej skórze, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem I Szczypiorkiem, Boczek-Szczypiorek-Chleb Ziemniaczany, oraz Dziękczynienie przystawka: boczek i szczypiorek słodkie ziemniaki herbatniki.
Instrukcje
Ziemniaki gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody do miękkości, około 30 minut.
Drenaż. Chłodne 15 minut. Obrać jeszcze ciepły, a następnie pokroić w plasterki o grubości 1/3 cala.
Przenieść do średniej miski.
Tymczasem, gotować boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż zacznie brązowy, o 5 protokół.
Dodaj cebulę; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Podsmażyć cebulę, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać bulion i ocet; doprowadzić do wrzenia.
Ziemniaki polać gorącym sosem; delikatnie wrzucić. Złożyć w 1/2 szklanki szczypiorku. Doprawić solą i pieprzem.
Odstawić, aż mieszanina bulionu zostanie wchłonięta, od czasu do czasu delikatnie podrzucając, około 30 minut.
Sałatkę posypać 1/4 szklanki szczypiorku. Wrzucić delikatnie i służyć.