Sałatka z zielonej fasoli z szynką pieczoną
Sałatka z zielonej fasoli z szynką pieczoną jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wiórki z mleka owczego, młodą fasolę, ocet sherry i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Pieczony łosoś z sałatką z 3 fasoli, oraz Zapiekany tuńczyk Ahi z ciepłą sałatką z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować fasolę do miękkości, o 8 protokół.
Odcedzić i spłukać w zimnej bieżącej wodzie.
Rozłóż fasolę na papierowych ręcznikach do wyschnięcia.
Podgrzać dużą patelnię nonstick.
Dodać szynkę i gotować na dużym ogniu tylko do lekko chrupiące, o 1 minutę.
Przełóż szynkę do ręczników papierowych, aby osuszyć.
W dużej misce, połączyć ocet sherry, sól i pieprz.
Dodać szczypiorek, szalotka i bazylia i dobrze wymieszać.
Dodać fasolę, szynkę i wióry serowe do miski i wrzucić delikatnie.