Sałatka z zielonej fasoli z kremowym dressingiem

Sałatka z zielonej fasoli z kremowym dressingiem
Sałatka z zielonej fasoli z kremowym dressingiem to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 110 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś serek śmietankowy, pieprz, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli z kremowym dressingiem estragonowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Dressingiem Orzechowym, oraz Sałatka ze świeżej zielonej fasoli i pomidorów z kremowym dressingiem czosnkowym.

Instrukcje

1
Fasolkę szparagową włożyć do rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedź i spłucz w zimnej wodzie. W misce wymieszaj fasolę, ogórek, czerwoną paprykę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W małej misce ubij serek śmietankowy i mleko na puszystą masę. Ubij ocet, cukier, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Polać mieszanką fasoli i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki, aż ostygnie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn