Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Fetą

Sałatka Z Zielonej Fasoli Z Fetą
Sałatka z zielonej fasoli z fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz orzechy włoskie, cebula, cytryna vinaigrette, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Zielonej Fasoli Feta, Sałatka Z Fasoli I Fety, oraz Sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i orzechami włoskimi.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 8 minut lub do chrupiącej-miękkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Umieścić w misce; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać posiekaną cebulę i cytrynowy Vinaigrette do fasoli, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Posypać fetą i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
6
Dekorować, w razie potrzeby.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn