Sałatka z zielonej fasoli z fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz orzechy włoskie, cebula, cytryna vinaigrette, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Zielonej Fasoli Feta, Sałatka Z Fasoli I Fety, oraz Sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i orzechami włoskimi.
Instrukcje
1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 8 minut lub do chrupiącej-miękkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Umieścić w misce; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać posiekaną cebulę i cytrynowy Vinaigrette do fasoli, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Dodatki (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji