Sałatka z zielonej fasoli z boczkiem
Sałatka z zielonej fasoli z boczkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, sól koszerna, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z boczkiem, Green Bean & Bacon Saute, oraz Fasola I Bekon Sukkotash.
Instrukcje
Fasolę gotować we wrzącej wodzie 5 minut.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Fasolę umieścić w dużej misce.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodać szalotki do kapieli na patelni; gotować 1 1/2 protokół, często mieszając.
Dodaj ocet; gotować 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Mieszanka mżawka na fasoli.
Połącz miód, musztardę, pieprz i sól, mieszając trzepaczką.
Wlać na mieszaninę zielonej fasoli; wrzucić do herbu.
Posypać pokruszonym boczkiem.