Sałatka z zielonej fasoli z boczkiem

Sałatka z zielonej fasoli z boczkiem
Sałatka z zielonej fasoli z boczkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, sól koszerna, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z boczkiem, Green Bean & Bacon Saute, oraz Fasola I Bekon Sukkotash.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej wodzie 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
3
Fasolę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać szalotki do kapieli na patelni; gotować 1 1/2 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj ocet; gotować 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Mieszanka mżawka na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
9
Połącz miód, musztardę, pieprz i sól, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Wlać na mieszaninę zielonej fasoli; wrzucić do herbu.
11
Posypać pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn