Sałatka z zielonej fasoli, orzecha włoskiego i fety

Sałatka z zielonej fasoli, orzecha włoskiego i fety
Zielona fasola, orzech i sałatka Feta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 10g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo popękany pieprz, fasolę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, orzecha włoskiego i fety, Sałatka z zielonej fasoli i orzechów włoskich, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Orzechowej.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu i doprawić dużą szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 3 do 4 protokół do miękkości, ale nadal chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Przełożyć do wrzenia lodowatej wody, aby ostygła, a następnie odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodaj fasolkę szparagową, cebula, i orzechy włoskie do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W osobnej misce wymieszać ocet i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać vinaigrette na zielonej fasoli, cebula, i orzechy włoskie i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
VinaigretteVinaigrette
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Przekładamy na talerz i topujemy pokruszoną fetą i świeżo popękanym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn