Sałatka z zielonej fasoli, orzecha włoskiego i fety
Zielona fasola, orzech i sałatka Feta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 10g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo popękany pieprz, fasolę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, orzecha włoskiego i fety, Sałatka z zielonej fasoli i orzechów włoskich, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Orzechowej.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu i doprawić dużą szczyptą soli.
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 3 do 4 protokół do miękkości, ale nadal chrupiące.
Przełożyć do wrzenia lodowatej wody, aby ostygła, a następnie odcedzić i osuszyć.
Dodaj fasolkę szparagową, cebula, i orzechy włoskie do dużej miski.
W osobnej misce wymieszać ocet i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wlać vinaigrette na zielonej fasoli, cebula, i orzechy włoskie i wrzucić do połączenia.
Przekładamy na talerz i topujemy pokruszoną fetą i świeżo popękanym czarnym pieprzem.