Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych
Sałatka z fasoli i pomidorów Cherry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 171 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pomidorki koktajlowe, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, Sałatka Z Zielonej Fasoli I Pomidorów Wiśniowych, oraz Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody i przygotować łaźnię z lodem, napełniając miskę do połowy lodem i wodą; odstawić. Tymczasem zrób opatrunek.
W średniej, niereaktywnej misce umieścić szalotkę, skórkę z cytryny oraz odmierzoną sól i pieprz i dodać sok z cytryny. Podczas ciągłego ubijania powoli skropić olejem i ubijać, aż do równomiernego połączenia. Odłóż opatrunek na bok.
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 3 do 4 protokół.
Odcedzić i przenieść do przygotowanej łaźni wodnej z lodem. Gdy fasola jest schłodzona, ponownie odcedzić i dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Fasolę, pomidory i natkę pietruszki umieścić w dużej misce, wlać dressing i wrzucić do obficie. Smak i dodać więcej soli i pieprzu w razie potrzeby.