Sałatka z zielonej fasoli i migdałów

Sałatka z zielonej fasoli i migdałów
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawki? Sałatka z zielonej fasoli i migdałów może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ścinane migdały, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Zielonej Fasoli Migdałowej, Sałatka Z Zielonej Fasoli I Migdałów Quinoa, oraz Zielona fasola, czerwony ryż i sałatka migdałowa z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu i dodać olej warzywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać śliwki migdały i mieszać je na patelni, aż będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W średniej misce, ubić razem musztardę Dijon, sok z cytryny i ocet Sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać kapary, sok z kaparów oraz szczyptę soli i pieprzu. Powoli ubijamy oliwę z oliwek. Smak przypraw. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Doprowadzić duży garnek (wystarczy pomieścić około 6 litrów wody) do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj sól, aż będzie smakować jak łagodna woda morska. Skąd będziesz wiedzieć? Weź trochę wody łyżką i posmakuj jej kropli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Przygotuj lodową kąpiel, napełniając miskę wystarczająco dużą, aby pomieścić zieloną fasolkę zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodaj trochę kostek lodu i umieść durszlak na środku miski. Wymieszać fasolkę szparagową do wrzącej wody i pozwolić im gotować, 2-3 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć je z wody, przenosząc je natychmiast do durszlaka wewnątrz łaźni lodowej. Pozwól im usiąść na kilka minut w lodowej kąpieli, delikatnie obracając je w wodzie, aby zapewnić, że wszystkie chłodzą się w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Przełożyć zieloną fasolkę na ręcznik kuchenny rozłożony na płaskiej powierzchni i dokładnie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
10
Przenieść je do średniej miski. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać z winegretem i prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn