Sałatka z zielonej fasoli i Jicamy

Sałatka z zielonej fasoli i Jicamy
Sałatka z zielonej fasoli i Jicamy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym, Sałatka Jicama Z Czarnej Fasoli, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli Jicama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać cebulę, 1 łyżkę octu i 1 1/2 szklanki zimnej wody; odstawić na co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Fasolę opłukać i pokroić w paski julienne Robot kuchenny, French Bean cutter (krojenie pasków w uchwycie niektórych obieraczki do warzyw), lub nóż. W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać fasolę i gotować tylko do miękkości-chrupiące, 2 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Fasolę odcedzić i zanurzyć od razu w lodowatej wodzie, aż ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Dobrze spuścić.
6
W międzyczasie pokrój jicamę na grube patyczki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
7
W dużej misce wymieszaj pozostały ocet z olejem, musztardą i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Cebulę odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodaj cebulę, fasolę, jicama i rukolę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
JicamaJicama
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Dobrze wymieszać i dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn