Sałatka z zielonej fasoli i Jicamy
Sałatka z zielonej fasoli i Jicamy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym, Sałatka Jicama Z Czarnej Fasoli, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli Jicama dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać cebulę, 1 łyżkę octu i 1 1/2 szklanki zimnej wody; odstawić na co najmniej 20 minut.
Fasolę opłukać i pokroić w paski julienne Robot kuchenny, French Bean cutter (krojenie pasków w uchwycie niektórych obieraczki do warzyw), lub nóż. W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać fasolę i gotować tylko do miękkości-chrupiące, 2 do 5 protokół.
Fasolę odcedzić i zanurzyć od razu w lodowatej wodzie, aż ostygną.
W międzyczasie pokrój jicamę na grube patyczki o grubości 1/4 cala.
W dużej misce wymieszaj pozostały ocet z olejem, musztardą i oregano.
Dodaj cebulę, fasolę, jicama i rukolę do miski.
Dobrze wymieszać i dodać sól i pieprz do smaku.