Sałatka z zielonej fasoli, fety i czarnych oliwek

Sałatka z zielonej fasoli, fety i czarnych oliwek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej fasoli, fety i czarnej sałatki z oliwek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, ser feta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Arbuz, Fetan i Czarna Sałatka z oliwek, Arbuz, Fetan i Czarna Sałatka z oliwek, oraz Sałatka ze świeżej marchwi, fety i czarnych oliwek.

Instrukcje

1
Połącz bulgur i wrzącą wodę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić na 30 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Dodaj pozostałe składniki do bulgur; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
4
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn