Sałatka Z Zielonej Fasoli
Sałatka z zielonej fasoli to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 284 kalorie, 12g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Mieszanka bazylii, octu winnego, sera feta kruszy się i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zagotować duży garnek osolonej wody.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkiej chrupiące, 1 do 2 protokół. Użyj pająka, aby usunąć do miski z lodowatą wodą.
Dobrze odcedzić, osuszyć i umieścić fasolę w dużej misce.
Połącz z serem feta, pomidorami i czerwoną cebulą.
Toast migdały na małej patelni, 2 do 3 protokół.
Ubić razem oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, bazylię, czosnek i trochę soli i pieprzu.
Wlać sos na fasolkę szparagową i posypać prażonymi migdałami.
Marynować w lodówce na 1 godzinę przed podaniem.